• URIME DITA NDËRKOMBËTARE E ROMËVE!

  URIME DITA NDËRKOMBËTARE E ROMËVE!

  Sot, 8 Prill, shënon Ditën Ndërkombëtare të Romëve dhe kujton ata që mund të harrohen ose padrejtësisht në margjinat e Read More
 • PROGRAMI I MBROJTJES DHE NDIHMËS PËR TË RREZIKUARIT NË KOHËN E PANDENISË KORONA VIRUSI

  PROGRAMI I MBROJTJES DHE NDIHMËS PËR TË RREZIKUARIT NË KOHËN E PANDENISË KORONA VIRUSI

  Në 18 komunat në Kosovë, nën parullën "Të fitoj jeta", Ministria për Komunitete dhe Kthim ka filluar një aksion gjithëpërfshirës Read More
 • MINISTRI JEVTIC NENSHKRUES I DEKLARATES NDERKOMBETARE PER MENAXHIMIN PRINCIPIEL NE KOHEN E QRREGULLIMIT

  MINISTRI JEVTIC NENSHKRUES I DEKLARATES NDERKOMBETARE PER MENAXHIMIN PRINCIPIEL NE KOHEN E QRREGULLIMIT

  Në një kohë kur njerëzimi përballet me rreziqe të shumta, duke filluar nga ndryshimi i klimës, përmes pabarazisë ekonomike, racore, Read More
 • Miratohet ndërtimi i 62 shtëpive të reja në gjashtë komuna në Kosovë

  Miratohet ndërtimi i 62 shtëpive të reja në gjashtë komuna në Kosovë

  Prishtinë, 30 Mars 2020 Takimi elektronik i Bordit Drejtues të Projektit "Kthimi dhe Ri-integrimi në Kosovë, Faza e Pestë (RRK5)", ku Read More
 • Ministri Dalibor Jevtic dënoi sulmin e fundit ndaj 10 familjeve të kthyera në fshatin Novake afër Prizrenit.

  Ministri Dalibor Jevtic dënoi sulmin e fundit ndaj 10 familjeve të kthyera në fshatin Novake afër Prizrenit.

  Prishtinë, 24 Mars 2020 Në fshatin Novake afër Prizrenit, kishte 10 shtëpi të të kthyerve nga 67 në fshat.  Banorët Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
strategija b al  bilten b al  povratak b al 
NUMRI I REFUGJATËVE DHE TË ZHVENDOSURVE NË 1999:
Gjithsej Serbia Mali i Zi Maqedoni
226.418 187.129 30.289 9.000
*PERSONAT E ZHVENDOSUR BRENDA NË KOSOVË: 25.000
*INTERESUAR PËR KTHIMIN: 20.000

 

Dečani Đakovica Đeneral Janković Dragaš Glogovac Gnjilane Gračanica Istok Junik Kačanik Kamenica Klina Klokot Kosovo Polje Leposavić Lipljan Mališevo Mamuša Mitrovica J. Mitrovica S. Novo Brdo Obilić Orahovac Parteš Peć Podujevo Priština Prizren Ranilug Srbica Štimlje Štrpce Suva Reka Uroševac Vitina Vučitrn Zubin Potok Zvečan
Deçan Graqanicë Kllokot Novobërda Rahovec Vushtrri
Dragash Hani i Elezit Leposaviq Obiliq Ranillug Zubinpotok
Ferizaj Istog Lipjan Partesh Shtërpcë Zveqan
Fushë Kosovë Junik Malishevë Pejë Shtime
Gjakovë Kamenicë Mamusha Podujevë Skenderaj
Gjilan Kaqanik Mitrovica e Jugut Prishtinë Suhareka
Gllogovc Klinë Mitrovica e Veriut Prizren Viti
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045