RAKIC ME PERFAQESUESIT E UNHCR-it, KB-se dhe IOM-it RRETH PROCESIT TE KTHIMIT DHE PROBLEMET NE PROCESINE KTHIMIT Prishtinë, 12 prill.…
MINISTRI RAKIĆ DËNOI VJEDHJEN E AMBULANCËS NË FSHATIN GOJBULJA AFËR VUSHTRRISË Prishtinë, 12 prill 2021 Ministri për Komunitete dhe Kthim,…
MINISTRI RAKIĆ, AMBASADORI DAVENPORT DHE KRYETARI POPOVIĆ VIZITUAN FAMILJEN NENTEANETARESHE EMINI NE GRACANICE Prishtinë, 8 prill 2021 Në mënyrë që…
NJOFTIM PËR SHTYP ME RASTIN E TAKIMIT TË MINISTRIT GORAN RAKIĆ ME AMBASADORIN E MISIONIT TË OSBE-SË NË KOSOVË MICHAEL…
Ministri Rakić uron Pashkën për besimtarët që festojnë festën sipas kalendarit Gregorian Prishtinë, 3 prill 2021 Ministri për Komunitete dhe…
 KOMUNIKAT PËR SHTYP ME RASTIN E TAKIMIT TË MINISTRIT GORAN RAKIC ME AMBASADORIN E ITALIS NË KOSOVË NICOLA ORLANDO Prishtinë,…
RAKIĆ: SHTËPI TË REJA PËR FAMILJET SHUMËANËTARËSHE TË RREZIKUAR NISIĆ DHE DIMIĆ NGA KLLOKOTI Kllokot, 29 Mars 2021 Sot, Ministri…
NJOFTIM I MINISTRIT PËR KOMUNITETE DHE KTHIMI I GORAN RAKIQ ME RASTIN E DITËS SË PARË TË PUNËS QË NGA…
PËRKUJTIM 17 MARSIT 2004: ASNJEHERE TË MOS LEJOHET TI NDODH ASKUJT DIQKA SI KJO  Prishtinë, 17 mars 2021 "Edhe pas…
NJOFTIM PËR SHTYP MBI TAKIMIN NE MES TE MINISTRIT PËR KOMUNITETE DHE KTHIMI DALIBOR JEVTIC DHE AMBASADORIT BRITANIK NË KOSOVË…
Faqja 1 di 38
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502