Kthimi dhe forcimi ekonomik një përparësi kryesore në 2021 Prishtinë, 20 janar 2021Ministria e Komuniteteve dhe Kthimit, në bashkëpunim me…
MINISTRI DALIBOR JEVTIĆ UROI DITËN E KRISHTLINDJEVE ORTODOKSE Prishtinë, 6 janar 2021 Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtić, i…
MINISTRI DALIBOR JEVTIĆ UROJ VITIN E RI 2020 Prishtinë, 31 Dhjetor 2020 Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtić u…
 Ministri Dalibor Jevtić uroi Krishtlindjet besimtarëve të cilët festojnë këtë festë sipas kalendarit Gregorian Prishtinë, 24 dhjetor 2020Ministri për Komunitete…
AMBASADORI I OSBE-së NË KOSOVË NË LARGIM NË VIZITË LAMTUMIRE TEK MINISTRI JEVTIC Prishtinë, 18 dhjetor 2020 Ministri për Komunitete…
JANË SHPËRNDARË 250 m3 DRU ZJARRI SHTESË Prishtinë, 17 dhjetor 2020 Ministria për Komunitete dhe Kthim financoi dhe zbatoi me…
TË KTHYERVE IU DORZUAN PAISJET PËR GJENERIMIN E TË ARDHURAVE   Prishtinë, 16 dhjetor 2020 Katër familje të kthyera, për…
Hene, 14 Dhjetor 2020 10:33

70 vjetori i UNHCR-it

Njoftim me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut Prishtinë, 10 dhjetor 2020 "Shfrytëzoj rastin të theksoj këtë…
NJOFTIM ME RASTIN E TAKIMIT TË MINISTRIT DALIBOR JEVTIC DHE KOMANDANTIT TE RI TË KFOR-it Prishtinë, 9 dhjetor 2020 Ministri…
Faqja 1 di 37
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502