NJOFTIM PËR PUBLIKUN I MINISTRIT DALIBOR JEVTIĆ ME RASTIN E PARAQITJES SË RAPORTIT TEK KOMISIONI PËR TË DREJTAT DHE INTERESAT…
FURNIZIM ME GJËRA THEMELORE PËR DIMËR PËR 16 FAMILJE TË KTHYERA Prishtinë, 23 tetor 2020 Ministria e Komuniteteve dhe Kthimit…
MOBILE DHE PAKO USHQIMORE PËR 14 SHTËPI Prishtinë, 22 tetor Se sigurimi i kushteve adekuate të jetesës për të kthyerit…
EDHE SHTATE SHTEPI TE GATSHME PER BANIM Prishtinë, 15 tetor 2020 Një total prej shtatë shtëpish të tjera në komunat…
VAZHDIMI I PAISJEVE TE SHTEPIVE TE REJA TE NDERTUARA PER TE KTHYERIT Prishtinë, 8 tetor 2020 Pas përfundimit të ndërtimit…
RRETH RËNIMIT TË SHKOLLËS SË BASHKU ME BANORËT E FSHATIT DRAJQIQ AFËR PRIZRENIT Prishtinë, 30 shtator 2020 Në një përpjekje…
Osojane, Dragoljevc, Dobrusha dhe Kaçica në komunën e Istokut janë bërë ndriçim rrugor Prishtinë, 29 shtator 2020 Me qëllim të…
Urimi me rastin e Ditës së Boshnjakëve Prishtinë, 28 shtator 2020 Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtić, uroi 28…
Faqja 2 di 35
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502