Prishtinë, 24 Mars 2020 Në fshatin Novake afër Prizrenit, kishte 10 shtëpi të të kthyerve nga 67 në fshat.  Banorët…
"Në këto kohë të trazuara të pandemisë së virusit Corona (Kovid-19), ne duhet të qëndrojmë së bashku dhe të ndihmojmë…
Sot, 16 vjet më parë, pati një përndjekje etnike të motivuar nga serbët në Kosovë. Në përndjekje tre-ditor të Mars 2004,…
Ministria për Komunitete dhe Kthim, në përputhje me Udhëzimin dhe Rekomandimet e Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë së Kosovës, ka…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, u takua sot me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë,…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, u takua sot me Ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë,…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic dënon rrahjen e djeshme të tridhjetë e shtatë vjeçarit Dejan Djokic nga fshati…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me Ana Rostocki, shefen e Organizatës Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) në…
Planet e ardhshme të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim, bashkëpunimi i vazhdueshëm për procesin e Shkupit dhe kthimi i personave…
Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtic, u takua sot me Ambasadorin Zviceran në Kosovë Jean Huber…
Faqja 11 di 37
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502