Enjte, 13 Shkurt 2020 12:56

JEVTIC URON DITËN E ASHKALIVE

Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, ka uruar Ditën e Ashkalive pjesëtarëve të këtij komuniteti. "Të nderuar anëtarë të…
Ministri për Komunitete dhe Kthime Dalibor Jevtic u takua sot me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian…
Zëvendëskryeministri në largim në Qeverinë e Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, uroi Krishtlindjet  të gjithë besimtarëve…
Enjte, 12 Dhjetor 2019 16:50

NJOFTIMI PËR SHTYP

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic, sot u takua me Ambasadorin Italian në largim në Kosovë,…
Enjte, 12 Dhjetor 2019 16:50

NJOFTIMI PËR SHTYP

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic, sot u takua me Ambasadorin Italian në largim në Kosovë,…
 Në Komitetin Drejtues të projektit RRK 5 (Projekti i Kthimit dhe Ri-integrimit në Kosovë), i cili u mbajt në Ministrinë…
  Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthime, Dalibor Jevtic ka uruar të gjithë besimtarët e fesë islame për festën…
"Fakti është se njëzet vjet kanë kaluar dhe pas njëzet viteve dhe ende ne jemi duke kërkuar një mënyrë për…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic e uroi Ditën e Egjiptianëve për të gjithë anëtarët…
"Dita Botërore e Refugjatëve nuk duhet dhe nuk duhet të jetë e vetmja ditë kur kujtojmë të gjitha dhimbjet dhe…
Faqja 12 di 37
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502