Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic u takua sot me krerët e OSBE-së dhe misionin…
Marte, 04 Qershor 2019 07:22

Bajram

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic te gjithë qytetarëve te fesë myslimane, uroi Fitër Bajramin…
Në Komitetin Drejtues të projektit "RRK 5" (Projekti për Kthim dhe Riintegrim), mbajtur në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim, ku…
Hene, 06 Maj 2019 12:29

Jevtic uroi fillimin e Ramazanit

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic e uroi fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtiq përgëzoi Ditën e Goraneve për anëtarët e popullitgoran. "Populli i…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtic uroi Pashkët për të gjithë besimtarët që festojnë këtë festë me kalendarin gregorian…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtic uroi Ditën Ndërkombëtare të Romëve anëtarëve të këtij populli…
Problemet me të cilat përballen popujt joshumicë në Kosovë, siç janë moszbatimi i vendimeve, problemi i pronave të uzurpuara, si…
Se dialogu është mënyra thelbësore e zgjidhjes së problemeve në Kosovë, ishte përfundimi i takimit të sotëm të mbajtur në…
Se dialogu është mënyra thelbësore e zgjidhjes së problemeve në Kosovë, ishte përfundimi i takimit të sotëm të mbajtur në…
Faqja 13 di 37
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502