Se dialogu është mënyra thelbësore e zgjidhjes së problemeve në Kosovë, ishte përfundimi i takimit të sotëm të mbajtur në…
Se dialogu është mënyra thelbësore e zgjidhjes së problemeve në Kosovë, ishte përfundimi i takimit të sotëm të mbajtur në…
Se dialogu është mënyra thelbësore e zgjidhjes së problemeve në Kosovë, ishte përfundimi i takimit të sotëm të mbajtur në…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtic u takua sot në Prishtinë me diplomatin norvegjez dhe…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtić u takua sot me kongresmenin Eliot Engel gjatë një…
Të gjitha çështjet e hapura duhet të trajtohen përmes dialogut, u theksua sot në Uashington gjatë një takimi të Zëvendëskryeministrit…
"Prioritet i ministrisë eshte se do të investojë në jetë në periudhën e ardhshme, dhe jeta është gjithashtu arsim dhe mundësi punësimi.…
Shtune, 05 Janar 2019 10:41

Jevtic uron Krishlindjet

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtiq i dërgoi të gjithë besimtarëve ortodoksë urimet me rastin…
Hene, 31 Dhjetor 2018 10:32

Jevtic uron Vitin e Ri

Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtic i dërgoi një mesazh urimi…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtiç i dërgoi urime të gjithë besimtarëve që festojnë Krishtlindjet…
Faqja 14 di 37
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502