Merkure, 24 Qershor 2020 07:15

Urimi me rastin e Ditës së Egjiptianëve

Urimi me rastin e Ditës së Egjiptianëve Prishtinë, 24 qershor 2020 "Në emër të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim dhe…
Zëvendësministrat e emëruar morën detyrën Prishtinë, 22. Qershor 2020 Më 17 qershor 2020, Kryeministri i Kosovës, Avdulah Hoti, emëroi Selim…
NJOFTIMI PËR MEDIA Dita Botërore e Refugjatëve Prishtinë, 20 qershor 2020 "Sot, ne kujtojmë ata që ishin të detyruar të…
NJOFTIMI PËR MEDIA Dita Botërore e Refugjatëve Prishtinë, 20 qershor 2020 "Sot, ne kujtojmë ata që ishin të detyruar të…
  NJOFTIMI PËR MEDIA Dita Botërore e Refugjatëve Prishtinë, 20 qershor 2020 "Sot, ne kujtojmë ata që ishin të detyruar…
NJOFTIMI PËR MEDIAReagim i lavdërueshëm i Policisë dhe arrestimi i shpejtë i sulmuesit ndaj të kthyerit Miletić Prishtinë, 12 qershor…
Incidentet kundër të kthyerve serbë po vazhdojnë Prishtinë, 12 qershor 2020 Në fshatin Oprashke në komunën e Istogut, ku dikur…
KFOR, Policia e Kosovës dhe Ministria për Komunitete dhe Kthim diskutuan sigurinë e komuniteteve dhe ndërtimin e besimit Prishtinë, 9…
Rakić dhe Jevtić me Kosnett në temat aktuale  Prishtinë, 8 qershor 2020  Zhvillimi ekonomik, lufta kundër korrupsionit, dialogu i ardhshëm…
Jevtic dhe përfaqësuesi i Zyrës së BE-së në Kosovë për pozicionin e komuniteteve jo-shumicë  Prishtinë, 4 qershor 2020 Çështjet aktuale…
Faqja 3 di 33
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502