Fuqizimi ekonomik i personave të zhvendosur brenda vendit dhe të kthyerve  Prishtinë, 27 gusht 2020 Në përpjekjet e saj për…
17 VJETORI I KRIMIT NDAJ FËMIJEVE SERB NË GORAZHDEVC Prishtinë, 13 Gusht 2020 "Kush e turbulloi Bistricën e Pejës afër…
Njoftim i përbashkët i Ministrisë për Komunitete dhe Kthim, Misioneve të OSBE-së dhe UNHCR-it në Kosovë Prishtinë, 4 Gusht, 2020…
Shtune, 01 Gusht 2020 06:55

Gëzuar Ditën Kombëtare të Zvicrës

Enjte, 30 Korrik 2020 20:29

URIMI ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

URIMI ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT Prishtinë, 31 Korrik 2020 Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtić, në emër të…
21 VJETORI I VRASJES SE 14 SERBEVE NE GRACE TE VJETER Prishtinë, 23 korrik 2020 "Dhimbja dhe trishtimi nuk zhduken.…
URIMI ME RASTIN E FESTËS NACIONALE TË REPUBLIKËS SË FRANCËS Prishtinë, 14 korrik 2020 Sot, ne kujtojmë me krenari Revolucionin…
NJOFTIM PER MEDIA -Ministrat Jevtić dhe Rakić vizituan manastirin Visoki Deçani   Visoki Decani, 7 korrik 2020 "Ne nuk do…
NJOFTIMI PËR MEDIA Fuqizimi ekonomik i personave të zhvendosur brenda vendit dhe të kthyerve Prishtinë, 2 korrik 2020 Në përpjekjet…
Kulmi i ri mbi kokë për 38 familje të zhvendosura brenda vendit Prishtinë, 1 korrik 2020 Pas arritjes së një…
Faqja 4 di 35
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502