Serbët në Kosovë, sonte shënojë natën e Krishtlindjeve, në prag të festës më të madhe të serbëve - Krishtlindjet. Festimi…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, uroi Krishtlindjet e ardhshme hirësisë së të tij Peshkopit Teodosije dhe gjithë besimtarëve…
Të dashur qytetarë, Në fund të këtij viti kalendarik 2015, duke i përmbledhur rezultatet e arritura, krijohet përshtypja se viti…
Në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim u mbajt konferenca vjetore për media, në të cilën Ministri për Komunitete dhe Kthim,…
Me rastin e Krishtlindjeve, të gjithë besimtarët që e festojnë këtë festë sipas kalendarit Gregorian, Ministri për Komunitete dhe Kthim…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Djuric, Ministri i…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, sot u takua me ambasadorin e SHBA-ve në Kosovë, Greg Delavi. Jevtic me…
Ministri Jevtic sot vizitoi komunën e Skënderajt dhe komunën e Istogut. Është bërë dorëzimi i çelësave të shtëpive të ndërtuara…
Në Prishtinë sot është mbajtur për herë të tretë me radhë konferenca teknike rajonale për zgjidhje të qëndrueshme të personave…
Ministri Jevtic, drejtor i Zyrës për Kosovë Marko Djuric, Ministri Maric dhe Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Radojevic sot me…
Faqja 32 di 33
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502