Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, Drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Djuric, vizituan në…
Në fshatin  Osojan të komunës së Istogut,, është thyer shtëpia  e një familjeje të kthyer Repanovic.. Në shtëpi ishte thyer…
Në festën më të gëzueshme serbe – Krishtlindjen, në Deqan , Liturgjin e Shenjtë e shërbeu abati i Deqanit arhimandridi…
Serbët në Kosovë, sonte shënojë natën e Krishtlindjeve, në prag të festës më të madhe të serbëve - Krishtlindjet. Festimi…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, uroi Krishtlindjet e ardhshme hirësisë së të tij Peshkopit Teodosije dhe gjithë besimtarëve…
Të dashur qytetarë, Në fund të këtij viti kalendarik 2015, duke i përmbledhur rezultatet e arritura, krijohet përshtypja se viti…
Në Ministrinë për Komunitete dhe Kthim u mbajt konferenca vjetore për media, në të cilën Ministri për Komunitete dhe Kthim,…
Me rastin e Krishtlindjeve, të gjithë besimtarët që e festojnë këtë festë sipas kalendarit Gregorian, Ministri për Komunitete dhe Kthim…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, drejtor i Zyrës për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Marko Djuric, Ministri i…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, sot u takua me ambasadorin e SHBA-ve në Kosovë, Greg Delavi. Jevtic me…
Faqja 35 di 37
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502