Jevtic dhe përfaqësuesi i Zyrës së BE-së në Kosovë për pozicionin e komuniteteve jo-shumicë  Prishtinë, 4 qershor 2020 Çështjet aktuale…
Është mbajtur takimi i grupeve punuese teknike në kuadër të "Procesit të Shkupit" Prishtinë, 1 qershor 2020 Organizuar nga OSBE-ja…
NJOFTIM: Ministri Jevtić me Ambasadorin e Italisë   Prishtinë, 29 maj 2020 Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtić, u…
NJOFTIM: Ministri Jevtić me komandantin e KFOR-it   Prishtinë, 28 maj 2020 Situata e sigurisë në Kosovë dhe në zonat…
Ndërtimi i tetë shtëpive për të kthyerit ka filluar në Novobërdë  Prishtinë, 28 maj 2020 Në komunën e Novobërdës, filloi…
NJOFTIM: Ministri Jevtić me Ambasadorin e OSBE-së Prishtinë, 28 maj 2020 Incidentet e fundit në të cilat ishin shënjestruar të…
NJOFTIM: Dënimi i sulmeve ndaj të kthyerve në Istog dhe Klinë Prishtinë, 27 maj 2020 Të kthyerit në Istog dhe…
NJOFTIMI I MINISTRISË PËR KOMUNITETE DHE KTHIM ME RASTIN E KËRCËNIMIT ME VDEKJE NDAJ TË KTHYERIT NGA KLINA Prishtinë, 26…
DIGJET SHTËPIA E NJË TË KTHYERI NË BERKOVË AFËR KLINËS Prishtinë, 23 Maj 2020 Shtëpia e të kthyerit Zarko Vuckovic…
Shtune, 23 Maj 2020 06:25

Urimi me rastin e Fitër Bajramit

Urimi me rastin e Fitër Bajramit Prishtinë, 23 maj 2020 "Me këtë rast shprehi urimet e mia më të sinqerta…
Faqja 6 di 35
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502