RRUGA DHE KANALIZIMI PËR TË KTHYERIT NË PEJË Prishtinë, 21 maj 2020 Ka filluar puna për ndërtimin e rrugëve dhe…
Janë shpërndarë 253 pako ushqimore dhe higjienike Prishtinë, 14 maj 2020 Në kuadër të projektit "Kthimi dhe Ri-integrimi në Kosovë,…
Prezantimi i arritjeve të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim në 100 ditët e kaluara Ministria për Komunitete dhe Kthim është…
Takimi i përfaqësuesve të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim dhe KFOR-it Prishtinë, 12 Prill 2020 Një seri incidentesh në dy…
Jevtic me rastin e Ditës së Fitores dhe Ditës së Evropës: Rruga e bashkimit dhe pajtimit është e vetmja rrugë…
“Kudo që të jesh – për Shën Gjergj në Gorë të kthehesh“ Prishtinë, 06 Maj 2020 "Arlija Djuren - Gëzuar…
Media e lirë është gurthemeli i demokracisë së një shoqërie Prishtinë, 03 maj 2020 "Unë ju përgëzoj për Ditën Botërore…
Shkolla serbe në Gojbulja afër Vushtrri në shënjestër të vandalëve Prishtinë, 30 Prill 2020 Shkolla Serbe ”21 Nëntori”në Gojbula afër…
Vizita serbëve të shqetësuar në Cernica Prishtinë, 29 Prill 2020 Zyrtarët e Ministrisë për Komunitete dhe Kthim vizituan sot pas…
Cërnica në shënjestër të zjarrëvënies Prishtinë, 28 Prill 2020 “Komunitetet jo-shumicë meritojnë mundësi dhe mbrojtje të barabartë, veçanërisht kur tendenca…
Faqja 7 di 35
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502