Jevtic u thotë të kthyerve: "Ju jeni plaqkitur, dhe të frikësuar me të drejtë, por nuk jeni vetëm".   Prishtinë,…
NDIHMOHEN MË TË RREZIKUARIT NË VERI TË KOSOVËS   Prishtinë, Pril 27, 2020 Ndihma u është dhënë familjeve më të…
Është plaçkitur një familje e kthyer në Crkolez afër Istogut Prishtinë, 27 Prill 2020 Një tjetër në një seri sulmesh…
Një shtëpi serbe e djegur në fshatin Novake afër Prizrenit Prishtinë, 25 Prill 202 Në fshatin Novake afër Prizrenit, i…
Dënoj ashpër sulmin e ri ndaj pronave serbe në Babin Most   Prishtinë, 25 Prill 2020 "Shumë sulme të së…
Zëvendës Ministrja për Komunitete dhe Kthime Alma Dushi Kabashi mori detyrën   Prishtinë, 24 Prill 2020 Kryeministri Albin Kurti, emëroi Alma…
Gëzuar fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit Prishtinë, 24 Prill 2020 "Unë i përgëzoj të gjithë anëtarët e besimit…
Urimi për Ditën e Komunitetit Turk në Kosovë Prishtinë, 23 Prill 2020 "Të gjithë turqve në Kosovë, sinqerisht ua uroj…
PËRMES AKCIONIT ‘’TË FITOJ JETA’’ DERI TEK MË TË RREZIKUARIT NË VERI TË KOSOVËS Prishtinë, 18 Prill 2020 Në një…
Premte, 17 Prill 2020 22:19

Urime Pashkët!

Urime Pashkët! Prishtinë, 18 Prill, 2020 "Kohët e vështira që po përjetojmë Pashkët nuk duhet të na humbin besimin dhe…
Faqja 8 di 35
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502