Kohët e krizës nëpër të cilat kalojmë të gjithë kërkojnë që të gjithë të jemi të bashkuar dhe në solidaritet. …
Në kuadër të projektit RRK5, 50 pako ndihme u shpërndanë Romëve, Ashkalive dhe Egjiptasve  Prishtinë, Në kuadër të projektit "Kthimi dhe…
Djele, 12 Prill 2020 09:59

URIMI PËR FESTAT E PASHKËVE

Urimi për besimtarët që festojnë sipas kalendarit GeorgianPrishtinë, 12 Prill 2020 "Uroj që gëzimi i festave të Pashkëve të jetë…
Shtune, 11 Prill 2020 09:47

Prishja e varrezave në Rahovec

Prishja e varrezave të romëve, ashkalive dhe egjiptianëve në Rahovec është një veprim monstruoz "Prishja e vazhdueshme e gurëve të…
Ndërsa pandemia koronavirus hyn në një fazë kritike, Ministria për Komunitete dhe Kthim ka përfunduar me sukses pjesën e parë…
Merkure, 08 Prill 2020 10:23

URIME DITA NDËRKOMBËTARE E ROMËVE!

Sot, 8 Prill, shënon Ditën Ndërkombëtare të Romëve dhe kujton ata që mund të harrohen ose padrejtësisht në margjinat e…
Në 18 komunat në Kosovë, nën parullën "Të fitoj jeta", Ministria për Komunitete dhe Kthim ka filluar një aksion gjithëpërfshirës…
Në një kohë kur njerëzimi përballet me rreziqe të shumta, duke filluar nga ndryshimi i klimës, përmes pabarazisë ekonomike, racore,…
Prishtinë, 30 Mars 2020 Takimi elektronik i Bordit Drejtues të Projektit "Kthimi dhe Ri-integrimi në Kosovë, Faza e Pestë (RRK5)", ku…
Prishtinë, 24 Mars 2020 Në fshatin Novake afër Prizrenit, kishte 10 shtëpi të të kthyerve nga 67 në fshat.  Banorët…
Faqja 9 di 35
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502