%AM, %29 %512 %2016 %11:%DH

Dhjetor 2016

%AM, %30 %511 %2016 %11:%N

Nentor 2016

%PM, %30 %774 %2016 %17:%SH

Shtator 2016

%PM, %31 %771 %2016 %17:%G

Gusht 2016

%AM, %29 %420 %2016 %09:%K

Korrik 2016

%PM, %30 %744 %2016 %16:%Q

Qershor 2016

%PM, %31 %674 %2016 %15:%M

Maj 2016

%PM, %29 %548 %2016 %12:%P

Prill 2016

Faqja 1 di 3
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045