Merkure, 14 Gusht 2019 19:38

Takim me Ambasadorin Italian

Merkure, 17 Korrik 2019 19:37

Takim me Ambasadoren Norvegjeze

Enjte, 29 Dhjetor 2016 11:18

Dhjetor 2016

Merkure, 30 Nentor 2016 11:17

Nentor 2016

Premte, 30 Shtator 2016 17:35

Shtator 2016

Merkure, 31 Gusht 2016 17:31

Gusht 2016

Premte, 29 Korrik 2016 09:05

Korrik 2016

Faqja 3 di 5
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502