Hene, 24 Shkurt 2020 19:50

Takim me Ambasadorin e OSBE-së

Premte, 21 Shkurt 2020 19:49

Takim me UNHCR Erol Arduk

Marte, 18 Shkurt 2020 19:48

Prishja e një shtëpie në Cernica

Enjte, 13 Shkurt 2020 19:46

Dita e Ashkalive

Hene, 18 Nentor 2019 19:45

Takim me gjeneralët e NATO-s

Premte, 01 Nentor 2019 19:42

Takim me Matthew Palmer

Merkure, 30 Tetor 2019 19:41

Takim me Ambasadorin Italian

Enjte, 19 Shtator 2019 19:40

Takimi në swiss diamond

Faqja 2 di 5
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502