Djele, 12 Prill 2020 09:59

URIMI PËR FESTAT E PASHKËVE

Urimi për besimtarët që festojnë sipas kalendarit Georgian
Prishtinë, 12 Prill 2020


"Uroj që gëzimi i festave të Pashkëve të jetë i pranishëm përjetësisht midis jush," tha Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic në urimin e tij për klerikët dhe besimtarët e Kishës Katolike Romake.

Jevtic shprehu shpresë se Ngjallja do t'i kujtojë të gjithë njerëzit me vullnet të mirë solidaritetin, shoqërinë dhe përkujdesjen e atyre që kanë nevojë për ndihmë dhe ndihmë më së shumti gjatë kohërave të vështira që ne po përjetojmë të gjithë tani.

“Duke pritur fitoren e jetës mbi vdekjen, unë dua që gëzimi i Pashkëve t'ju forcojë dhe fuqizojë.  Ngjallja e Krishtit shprehet në kuptimin e tij unik që të gjithë vazhdojmë të pohojmë të mirën, pa humbur shpresën se do të vijnë ditë më të mira ”.

Përballë vlerave të pakalueshme, kapërceni të gjitha pengesat përpara nesh në mënyrë që të mirëpresim Pashkën në paqe shpirtërore.


URIME PASHKËT!

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502