Premte, 17 Prill 2020 22:19

Urime Pashkët!

Urime Pashkët!


Prishtinë, 18 Prill, 2020

"Kohët e vështira që po përjetojmë Pashkët nuk duhet të na humbin besimin dhe shpresën për një nesër më të mirë.  Pra, e mira në të gjithë ne ta mposht të keqen, le të shpresojmë ta mposhtim frikën dhe dashuria ta mposht urrejtjen, "tha Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, duke uruar klerikët e Kishës Ortodokse Serbe dhe besimtarët për festën më të gëzueshme të krishterëve.

Ministri Jevtic dëshiroi që Pashkët, si një simbol i vlerave universale, të është një burim i gjithçkaje dhe një udhërrëfyese për një të ardhme të mbushur me tolerancë dhe mirëkuptim.
 "Kjo është arsyeja pse sot i kujtojmë të kthyerit dhe të gjithë ata që, që kundër vullnetit të tyre, janë larg atdheut të tyre dhe ne i nxisim ata të rivendosin besimin dhe paqen shpirtërore, në mënyrë që të kalojnë pushimet e Pashkëve në gëzim", tha Ministri Jevtic.

Krishti është ringjallur - me të vërtetë u ringjall!

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502