Shtune, 23 Maj 2020 06:25

Urimi me rastin e Fitër Bajramit


Prishtinë, 23 maj 2020

"Me këtë rast shprehi urimet e mia më të sinqerta për të gjithë anëtarët e besimit islam, si dhe Kryetarit të Bashkësisë Islame të Kosovës, z. Naim Tërnavës, me rastin e Fitër Bajramit me përshëndetjen tradicionale - EID SHERIF MUBAREK OLSUN, " shkruan në mesazhin e urimit nga Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtić.

Duke festuar fundin e muajit të shenjtë të Ramazanit, muajin e agjërimit, lutjes dhe bamirësisë, uroj që vlerat e përbashkëta të ndriçojnë rrugën e paqes, pendimit dhe faljes dhe të mundësojnë ndërtimin e një të ardhme më të mirë për të gjitha komunitetet.

Në frymën e traditës dhe zakonit tuaj, ju uroj që t’i kaloni këto ditë feste në lumturi dhe gëzim, të rrethuar nga të dashurit tuaj, shkruan në letrën e urimit të Ministrit Dalibor Jevtić.

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502