Hene, 08 Qershor 2020 15:01

Rakić dhe Jevtić me Kosnett në temat aktuale


 Prishtinë, 8 qershor 2020

 Zhvillimi ekonomik, lufta kundër korrupsionit, dialogu i ardhshëm dhe mbrojtja e të drejtave të komuniteteve joshumicë ishin temat e bisedës midis Ambasadorit amerikan në Prishtinë, z. Philip Kosnett, Zëvendëskryeministrit Goran Rakic dhe Ministrit për Komunitete dhe Kthimi Dalibor Jevtic.

 Në fillim, Ambasadori Kosnett uroi ministrat për pozicionet e tyre dhe theksoi mbështetjen dhe ndihmën e plotë të Ambasadës së SHBA-ve.

 Rakic dhe Jevtic theksuan se ata do të jenë partnerë konstruktiv në qeverinë e re të Kosovës në krijimin e mekanizmave institucional për të luftuar korrupsionin, forcimin e sundimit të ligjit dhe zhvillimin ekonomik në Kosovë.

 Stabiliteti është diçka që të gjithë kemi nevojë në këtë moment dhe ne do të jemi të përkushtuar për atë qëllim, theksuan ministrat.

repan11b a

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502