Enjte, 29 Tetor 2020 08:26

Urimi i Ministrit Dalibor Jevtic me rastin e Ditës së Pavarësisë së Turqisë

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502