Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic dënon rrahjen e djeshme të tridhjetë e shtatë vjeçarit Dejan Djokic nga fshati Grizime në komunën e Kamenicës nga një fqinj shqiptar për refuzimin për të ushqyer bagëtitë e njerëzve të tjerë në…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me Ana Rostocki, shefen e Organizatës Ndërkombëtare për Migracionin (IOM) në Kosovë, dhe diskutoi me të vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit në projekte të përbashkëta për të mbështetur të kthyerit dhe…
Planet e ardhshme të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim, bashkëpunimi i vazhdueshëm për procesin e Shkupit dhe kthimi i personave të zhvendosur, përmirësimi i jetës së të kthyerve dhe komuniteteve jo-shumicë dhe zbatimi i strategjive të dakorduara ishin disa nga…
Ministri për Komunitete dhe Kthim në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtic, u takua sot me Ambasadorin Zviceran në Kosovë Jean Huber Lebet dhe diskutoi me të planet e Ministrisë për të përmirësuar më tej jetën e të gjithë qytetarëve. "Komuniteti serb…
%PM, %13 %580 %2020 %12:%Shk

JEVTIC URON DITËN E ASHKALIVE

Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, ka uruar Ditën e Ashkalive pjesëtarëve të këtij komuniteti. "Të nderuar anëtarë të komunitetit Ashkali, komuniteti i juaj është po aq i rëndësishëm sa i gjithë komuniteteve të tjera të Kosovës, kjo është…
Ministri për Komunitete dhe Kthime Dalibor Jevtic u takua sot me Ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë Christian Held. Në takimin, i cili u mbajt në Ministrinë e Komuniteteve dhe Kthimit, temat kryesore ishin bashkëpunimi i ardhshëm, fuqizimi ekonomik…
Zëvendëskryeministri në largim në Qeverinë e Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, uroi Krishtlindjet  të gjithë besimtarëve që festojnë këtë festë sipas kalendarit Gregorian. Krishtlindjet kujtojnë rëndësinë e kultivimit të vlerave themelore njerëzore dhe përpjekjet për të…
%PM, %12 %743 %2019 %16:%DH

NJOFTIMI PËR SHTYP

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic, sot u takua me Ambasadorin Italian në largim në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi. Në takimin në Prishtinë u diskutua edhe për situatën aktuale politike në Kosovë dhe pozicionin e Listës…
%PM, %12 %743 %2019 %16:%DH

NJOFTIMI PËR SHTYP

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic, sot u takua me Ambasadorin Italian në largim në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi. Në takimin në Prishtinë u diskutua edhe për situatën aktuale politike në Kosovë dhe pozicionin e Listës…
Faqja 1 di 29
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045