Në një kohë kur njerëzimi përballet me rreziqe të shumta, duke filluar nga ndryshimi i klimës, përmes pabarazisë ekonomike, racore,…
Prishtinë, 30 Mars 2020 Takimi elektronik i Bordit Drejtues të Projektit "Kthimi dhe Ri-integrimi në Kosovë, Faza e Pestë (RRK5)", ku…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtiç i dërgoi urime të gjithë besimtarëve që festojnë Krishtlindjet…
Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtic dhe Zëvendës Kancelari i Austrisë…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtic, sot si mysafir i veçantë në hapjen e Stambollit…
Përfaqësuesit e Listës Serbe, Presidenti Goran Rakic   dhe Zëvendës Presidentët Dalibor Jevtic dhe Igor Simiq, u takuan me Ndihmëssekretarin e…
Premte, 28 Shtator 2018 10:57

Ministri Jevtic uroi Ditën e Boshnjakëve

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtic i dërgoi një urim urimi të gjithë qytetarëve boshnjakë…
Me qëllim të përmirësimit të jetës dhe krijimit të kushteve më të mira për mbijetesë, si dhe për bashkëjetesën mes…
Pozita e komuniteteve serbe dhe të tjera jo-shumicë, çështjet aktuale politike dhe përmbledhja e gjithçkaje që është bërë në periudhën…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtiq uroi të gjithë pjesëtarëve të fesë islame festën e madhe të Kurban-bajramit. "Në emër të…
Faqja 2 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502