Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, u takua sot me shefin e ri  të misionit të UNHCR…
Prishtinë, 20 qershor 2018"Në momentin kur çështja e kthimit duhet të jetë temë e mbyllur, sot dhe më 20 qershor,…
Enjte, 14 Qershor 2018 14:41

Jevtic e uroi festen e Fiter Bajramit

Me rastin e ditës së hapjes së Fiter Bajramit, Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtiq përcolli urime…
Bllokada e rrugëve dhe parandalimi i personave të zhvendosur të paktën në vizitën ditore  në Kishën e Trinisë së Shenjtë…
" Problemet e shumta që serbët në Kosovë kanë, më lehtë dhe më mirë të zgjidhen me bashkëpunimin me Beogradin…
Ranillug, 23 maj 2018. Gati 300,000 euro do të investohen në Qendrën e re mjekësore në komunën e Ranillugut. Zëvendëskryeministri…
"Ka shumë probleme në Kosovë, por serbët janë gjithmonë të gatshëm të diskutojnë të gjitha çështjet në mënyrë konstruktive dhe…
Prishtinë, 15. Maj 2018 Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, përgëzoi të gjithë besimtarët  e besimit  islam…
Zëvendëskryeministri dhe ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic përgëzoi anëtarët e popullit goran – Ditën e Goranëve.…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje, Dalibor Jevtic, u takuan sot në Prishtinë me Ambasadorin e Francës…
Faqja 3 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502