Merkure, 02 Dhjetor 2015 21:27

JEVTIC VIZITOI ANAMORAVËN E KOSOVËS

Në fillim të vizitës së sotme të tij në Moravë, Ministrat Jevtic dhe Maric janë takuar me kryetarin e komunës…
Në fshatin Gojbula në Vushtrri mbrëmë një person i panjohur hodhi një bombë në dyqanin e fshatit, apo vendi i…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, sot ka vizituar vendet Cernicë dhe Ponesh në komunën e Gjilanit. Në fshatin…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic sot në fillim të vizitës së tij në fshatin Plemetin Obiliq, vizitoi një…
Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, vizitoi komunën e Fushë Kosovës dhe bisedoi me kryetarin e komunës së Burim…
Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, sot në Deçan, së bashku me Drejtorin e Zyrës për Kosovën në Qeverisë…
Faqja 24 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502