Hene, 23 Prill 2018 11:15

Jevtic uroi Ditën e Komunitetit Turk

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtic ka dërguar një mesazh urimi të gjithë…
Me qëllim të forcimit të procesit të kthimit përmes krijimit të mekanizmave institucional të bashkëpunimit me ministritë që duhet të…
Me qëllim të forcimit të procesit të kthimit përmes krijimit të mekanizmave institucional të bashkëpunimit me ministritë që duhet të…
Ndërtimi i 97 shtëpive për personat e zhvendosur u miratua në Komitetin Drejtues të projektit "RRK 5" (Projekti i Kthimit…
Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim në largim Dalibor Jevtic, zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Italisë në…
Shtune, 07 Prill 2018 11:09

JEVTIC UROI PASHKET ORTODOKSE

Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtic e ka uruar Patriarkatin Irinej, Hirësin…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim, Dalibor Jevtic, Deputeti i Kuvendit të Kosovës Igor Simic dhe ushtruesit…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtic i uroi Pashkët  të gjithë besimtarëve  që festojnë këtë…
"Ligji për Agjencinë për Krahasimin dhe Verifikimin e Pronave është i keq, rrezikon të drejtat themelore të njeriut dhe duhet…
Rreth 40 fëmijë serbë nga komunat e Istogut dhe Klinës, të organizuar nga Ministria për Komunitete dhe Kthim dhe Komuna…
Faqja 4 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502