Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, u takua në Prishtinë me ambasadorin e Norvegjisë në Kosovë Per…
Dragana Dejanoviq nga Lipjani dhe tre vajzat e saj, të cilët për vite jetojnë si qiramarrës, së shpejti do të…
"Dialogu në mes Beogradit dhe Prishtinës është i një rëndësie të jashtëzakonshme, dhe pikërisht vetëm me dialog mund të zgjidhen…
Projekti i revitalizimit dhe zgjerimit të rrugës nga Brezovica në Qendrën e skijimit, si dhe projektet infrastrukturore të komunave të…
Zëvendëskryeministri dhe  Ministri për Komunitete dhe Kthim  në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtiq, udhëtoi sot në Londër për të marrë…
Pas takimit në Uashington, zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim Dalibor Jevtic, priti sot në Prishtinë ndihmës drejtorin e…
Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim Dalibor Jevtic, uroi Ditën e Ashkalinjve komunitetit ashkali. Jevtic në konferencën e shënimit…
Jevtic dhe Maksymiuk diskutuan për përvojat që ka Kanadaja në organizimin e funksionimit të institucioneve multietnike, gatishmërinë për investime, problemet…
Problemi i pronës së uzurpuar, të drejtat themelore të njeriut, procesi i kthimit dhe pozita e popujve jo shumicë në…
"Ka shumë sfida që na presin këtë vit. Ne kemi një shans për të zgjidhur disa nga problemet në një…
Faqja 5 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502