Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim në Qeverinë e Kosovës, Dalibor Jevtic, u takua sot në Pentagon me zëvendësndihmëssekretarin…
"Unë jam i kënaqur që kam mundësinë të flas me ju dhe t'ju prezantoj problemet me të cilat ballafaqohen serbët…
"Ministria për Komunitete dhe Kthim do t'ju ofrojë çdo mbështetje të mundshme për të mbijetuar dhe për të qëndruar në…
Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic mori ftesën së bashku me gruan e tij Milena…
. "KFOR-i është dhe duhet të mbetet garantuesi kryesor i paqes dhe stabilitetit në Kosovë. Interesi i të gjithëve është që…
Premte, 05 Janar 2018 15:39

Jevtic uroi Krishtlindjet

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic uroi festën e Krishtlindjeve peshkopit Teodosje, klerit dhe murgjit të Kishës…
Djele, 31 Dhjetor 2017 17:43

Jevtic uroi vitin e ri 2018

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, u uroi të gjithë qytetarëve një vit…
Djele, 31 Dhjetor 2017 17:43

Jevtic uroi vitin e ri 2018

Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, u uroi të gjithë qytetarëve një vit…
"Ministria për Komunitete dhe Kthim do të vazhdojë edhe në vitin 2018 të luftojë për mbijetesën e serbëve në këtë…
Zëvendës Kryeministri  i Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic uroit  Krishtlindjen për të gjithë besimtarët…
Faqja 6 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502