Të gjithë personat e zhvendosur nga Kosova në Maqedoni që duan të kthehen do të mund ta bëjnë këtë gjatë…
Programet e reja, me qëllim të përmirësimit të statusit të komuniteteve joshumicë, përmes projekteve të mbështetura nga Agjencia e Shteteve…
Serbët  dhe komunitetet  tjera joshumicë në Kosovë duhet të kenë të njëjtat të drejta si të gjithë qytetarët e tjerë…
Me qëllim të lehtësimit të kthimit të personave të zhvendosur në Kosovë, Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor…
Në ditën e dytë të Iniciativës Rajonale në Nivelin e Lartë Politik për zgjidhjet e qëndrueshme për personat e zhvendosur…
Sot në Podgoricë filloi nisma e katërt rajonale në nivelin e lartë politik për zgjidhje të përhershme të kthimit  të…
Gjatë takimit zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, njoftoi ambasadorin slloven, Bojan Bartonceljevu, se qeveria aktuale është…
"Zotëri Engel, sot në Kosovë kemi shumë punë për serbët dhe shqiptarët që të jetojnë së bashku në paqe. E…
Rëndësia e investimeve në përgjithësi, investimet në sistemin energjetik dhe rëndësia e përfaqësimit të barabartë të të gjithë pjesëtarëve të…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me Ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë…
Faqja 7 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502