Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic zhvilloi sot një takim në Prishtinë me ambasadorët e shteteve anëtare…
Sot në Prishtinë u mbajt forumi "Për respektimin e të drejtave gjuhësore në Kosovë". Forumi u organizua nga Organizata për…
Gjatë ditës, Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takuan gjithashtu me Komisionerin e Lartë të OSBE-së…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot në Prishtinë me Ministrin e Mbretërisë së Bashkuar…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me Ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Gernot Pfandler.…
Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, diskutoi sot si mysafir i veçantë në hapjen e Konferencës së…
Në Lubozhdë afër Istogut, ku kohët e fundit janë kthyer 13 familje serbe, natën e fundit jo shumë larg shtëpisë…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, u takua sot me Raportuesen e Parlamentit Evropian në largim  dhe…
Një delegacion i përfaqësuesve serbë të Kosovës i kryesuar nga zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, i…
Në takimin e sotëm në Prishtinë, Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, Kryetari…
Faqja 8 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502