Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, u takua sot me ambasadorin e Francës në Kosovë, Didier Chabert. …
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic vizitoi sot komunën e Ranillugut. Në fillim të vizitës së Ranillugut…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Komuniteteve dhe Kthimit Dalibor Jevtic u takua sot me Ambasadoren e Turqisë në Kosovë, Kivilcim Kilic.…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtić vizitoi sot Hoçën e Madhe dhe me këtë rast hapi zyrtarisht…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me Ambasadorin e Gjermanisë në Kosovë, Cristian Held.…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, sot u takua me Ministrin e Punës dhe Mirëqenies Sociale në…
Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, u takua sot me ambasadorin e OSBE në Kosovë, Jan Bratu. …
Zëvendëskryeministri dhe ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, vizitoi  sot Plemetinin dhe Priluzhën.  Jevtic vizitoi kopshtin "Kosovski Bozhur" në…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic vizitoi sot serbët e kthyer në Prizren dhe fshatin Novake, të…
Faqja 9 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502