Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot në dy takime të ndara me Ambasadorin e…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic u takua sot me personat e zhvendosur brenda vendit në Kralevë. …
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic vizitoi sot shkollën fillore "Braća Aksić" në Lipjan dhe kishat "Vavedenje…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic zhvilloi sot takime me përfaqësues të misioneve dhe organizatave ndërkombëtare në…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim, Dalibor Jevtic, sot në Osojan, hapi zyrtarisht Qendrën Rinore. Jevtic ka thënë se…
Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim Dalibor Jevtic, sot u takua me ambasadorin e SHBA-së në Kosovë, Greg Delawie…
Zëvendëskryeministri dhe  ministri për komunitete dhe kthim,  Dalibor Jevtic në Qeverin  e  Kosovës priti sot një delegacion të Dhomës së…
Ministri për komunitete dhe kthim, Dalibor Jevtic, u takua sot me përfaqësuesin rajonal të UNHCR-it për Evropën Juglindore, Ani-Kristine Eriksson,…
Në emër të Ministrisë për Komunitete dhe Kthim dhe në emrin tim personal, uroj të gjithë pjesëtarëve të fesë islame…
Djele, 25 Qershor 2017 17:02

MINISTRI JEVTIC URON FITËR BAJRAMIN

Me rastin e festës së madhe të Fitër Bajramit, të gjithë qytetarëve të besimit mysliman, Ministri për Komunitete dhe Kthim,…
Faqja 10 di 24
logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502