Premte, 28 Shtator 2018 10:57

Ministri Jevtic uroi Ditën e Boshnjakëve

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtic i dërgoi një urim urimi të gjithë qytetarëve boshnjakë me rastin e shënimit të Ditës së Boshnjakëve.

"Qëllimi i përbashkët i popujve joshumicë në Kosovë është të këmbëngulë në luftën për barazi, që nënkupton respekt për të gjithë diversitetin, të drejtat fetare, kulturore dhe personale të individëve.

Si Ministër për Komunitete dhe Kthim, unë jam në favor të pëmirësimit të kushteve jetësore të komuniteteve pakicë në Kosovë. Dua të përcjell mesazhin e paqes dhe bashkëjetesës dhe vetëm na duhet ta shtyjmë këtë mesazh, të ushqejmë marrëdhëniet e mira me njëri-tjetrin, gjithmonë duke respektuar të tjerët dhe ndryshe, sepse vetëm në këtë mënyrë, pavarësisht nga kombësia jonë, ne do të të jemi në gjendje të ndërtojmë një jetë më të mirë dhe më të begatë.

Ju përgëzoj për Ditën e Boshnjakëve, unë dua që ju të keni shumë shëndet, forcë dhe vullnet për të ecur në të njëjtën rrugë, rrugën për ndërtimin e paqes dhe një pozitë më të mirë të njerëzve jo-shumicë ", tha Jevtic në urimin e tij.

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502