Hene, 24 Dhjetor 2018 14:56

Jevtic uroi Krishtlindjen në kalendarin Gregorian

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në Dorëheqje Dalibor Jevtiç i dërgoi urime të gjithë besimtarëve që festojnë Krishtlindjet në kalendarin gregorian.

Thuhet në përshëndetje se festimi i Krishtlindjes duhet t'u japë të gjithë besimtarëve dhe njerëzve një nxitje për tolerancë, respekt dhe bashkim.

"Ne gjithmonë e mbështesim përparimin e përgjithshëm që bazohet në afërsinë dhe respektin për diversitetin. Le të besojmë fort që bashkësia dhe respekti për diversitetin janë një hartë rrugore që duhet ndjekur për të ndërtuar një të ardhme më të mirë dhe për të nxitur diversitetin kombëtar, fetar dhe kulturor .

Në përmbushjen e festës së madhe të krishterë, ju uroj, paqe, shëndet, lumturi dhe sukses në punë dhe ndani gëzimin e gëzimit festiv me të dashurit tuaj ", thotë Jevtic në urim

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502