Hene, 31 Dhjetor 2018 10:32

Jevtic uron Vitin e Ri

Zëvendëskryeministrja e Qeverisë së Kosovës dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në largim Dalibor Jevtic i dërgoi një mesazh urimi të gjithë qytetarëve për Vitin e Ri dhe dëshironte para së gjithash shëndetin e mirë, shumë suksese personale dhe profesionale dhe theksoi se ai shpresonte se viti i ardhshëm do të ishte më i bukur dhe më i lehtë se ai që lëmë pas.

"Në vitin e ri të 2019-ës, dëshiroj më shumë mirëkuptim dhe tolerancë midis njerëzve. Shpresoj që Viti i Ri do të sjellë një jetë më të mirë për të gjithë qytetarët dhe se do të kemi forcë të mjaftueshme për t'u marrë me të gjitha problemet që na nevojiten. Shpresoj që një periudhë më e mirë, paqja dhe prosperiteti, toleranca ndëretnike, ndërprerja e incidenteve dhe personat e zhvendosur nga Kosova të kthehen në shtëpitë e tyre dhe të qëndrojnë atje.

Gjëja më e rëndësishme është që ne me guxim të shkojmë përpara të gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha sfidave me vullnetin dhe dëshirën për të krijuar një jetë më të mirë së bashku për të gjithë. Për këtë, ne duhet të kujdesemi për veten dhe të bëjmë gjithçka që mundemi për t'i bërë ata të lumtur dhe të kënaqur dhe për të kontribuar në lumturinë dhe kënaqësinë e njerëzve të tjerë rreth nesh. Për të mbështetur rezultate të mira dhe për të ndërtuar vlera të vërteta. Të kultivojmë dhe respektojmë parimet themelore morale, humanizmin, solidaritetin dhe tolerancën tonë.

Në Vitin e Ri ne hyjmë me optimizëm dhe besim në një të ardhme më të mirë.

Gëzuar Vitin e Ri 2019," tha Jevtic në urimin e tij.

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502