Marte, 04 Qershor 2019 07:22

Bajram

Zëvendëskryeministri dhe Ministri për Komunitete dhe Kthim në dorëheqje Dalibor Jevtic te gjithë qytetarëve te fesë myslimane, uroi Fitër Bajramin me dëshirën që ky festime të mëdha pushime e rrethuar me të dashurit e tij, me shpresën se ditët që vijnë do të jetë e mbushur me tolerancë të vërtetë, respekt për të gjithë njerëzit, pavarësisht nga feja e tyre.

"Është e rëndësishme që bashkërisht të përpiqemi të ruajmë solidaritetin dhe gjithmonë përpiqemi për mirë.
 Duke festuar fundin e muajit të shenjtë të Ramazanit, muajit të agjërimit, lutjes dhe bamirësisë, uroj qe, vlerat njerezore te shndrit në rrugën e pajtimit, pendimit dhe faljes, duke na ftuar për të ndërtuar së bashku një botë në të cilën të gjithë popujt të jetojnë në paqe.
 Uroj qe keto ditet e festes te jene te mbushur me lumturi familjare, dhe të shënojë ato në mënyrën më të mirë, në përputhje me traditat e tyre dhe të jetë një frymëzim për një jetë më të mirë dhe harmoni në rajon, në mesin e njerëzve të të gjitha besimeve dhe kombeve, " thuhet ne urimin e Jevtic.

logo kosovo 
Qeveria e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Sheshi Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038/200 16 502