Marte, 21 Nentor 2017 12:57

Jevtic me kongresmenin Eliot Engel

Enjte, 02 Nentor 2017 11:38

KONFERENCA E SIGURISË NË STAMBOLL

Faqja 1 di 4
logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045