%AM, %28 %392 %2015 %08:%DH

Rezultatet e Ministrisë për Komunitete dhe Kthim në vitin 2015.

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045