%PM, %06 %749 %2016 %16:%J

Jevtic, Djuric dhe Maric në Mitrovicën veriore mori pjesë në kremtimin e prag të Krishtlindjeve

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045