%PM, %26 %877 %2016 %20:%M

JEVTIC: ZALLÇI SIMBOL I KTHIMIT TË SERBËVE, REALIZUAR FALË KËMBËNGULJES DHE UNITETIT

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045