%AM, %13 %414 %2016 %08:%Q

JEVTIC: TË ZHVENDOSURIT NUK KANË MË DURIM TË PRESIM PËR KTHIM

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045