%AM, %08 %444 %2016 %09:%Q

VIZITA NË FSHATRAT SLLIVOVË DHE BËRNJICË TË POSHTME

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045