%AM, %08 %524 %2016 %11:%Q

TAKIMI I MINISTRIT JEVTIC ME KOMESARËN E LARTË PËR ÇËSHTJE TË PAKICAVE ASTRID TORS DHE AMBASADORIN E OSBE-së

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045