%AM, %07 %532 %2016 %11:%Q

VURJA E GURËTHEMELIT PËR NDËRTIMIN E SHTËPISË PËR FAMILJEN DJOKIC

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045