%PM, %24 %756 %2016 %17:%M

JEVTIC U BËRi THIRRJE SERBËVE QË TË KTHEHEN NË VITI

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045