%PM, %20 %566 %2016 %12:%M

JEVTIC DORËZOI ÇELËSAT E SHTËPISË SË RINDËRTUAR DHE MOBILET FAMILJES OSMANI NË PLEMETIN

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045