%PM, %18 %572 %2016 %12:%M

JEVTIC: PERSONAT E ZHVENDOSUR NUK JANË NUMËR MATEMATIKOR

Media

logo kosovo 
Republika e Kosovës
________________
Ministria për komunitete dhe kthim
 

Nëna Terezë
Fushë Kosovë
038 552 045